С огромно вълнение посрещаме днешния 12 юни 2022 година, защото днес е голям празник за нас. Прекрасният ни кът за находки Via Déco – мебели и аксесоари от слънчева Франция, отвори врати точно преди 12 месеца в още по-слънчев и любим Пловдив. Градът под Тепетата стана дом на нашия мебелен магазин, който ние смело наричаме – различният мебелен магазин. И вярваме, че всеки, който влезе, веднага ще разбере това и ще се съгласи с нашата констатация.

Via Déco  – мястото, на което държим да те усмихнем

На символичната, изпълнена с ритъм дата 12 юни 2021 година Via Déco отвори врати на Марковски път в Пловдив, като това беляза началото на една наистина изключително вълнуваща за малкия ни екип година. Започнахме с малки стъпки и с големи мечти! Мечти да усмихваме хората, да им помагаме да създават домовете на мечтите си, да откриват при нас мебели и аксесоари, които да се превърнат в част от техния живот. И ако в началото всичко това беше само една мечта, днес можем да кажем: Мечтайте смело, приятели, защото мечтите се сбъдват!

Дванадесет месеца след “раждането” на Via Déco, сме щастливи и горди да споделим, че се радваме на:

  • стотици прекрасни клиенти, които се превърнаха в наши приятели и продължават да се връщат в магазина ни редовно;
  • десетки партньорства с интериорни дизайнери, които създаваха уют за своите клиенти чрез нашите уникални за България мебели и аксесоари;
  • редица колаборации с талантливи млади българи, които избраха Via Déco, за да бъде поле за изява на техния талант – творенето на мебели и декорации за дома;
  • хиляди и хиляди усмивки, с които ни дарявате Вие – нашите приятели!

"Тайната на успешния живот е да разбереш какво ти е предназначено да правиш и след това да го осъществиш.”

– Хенри Форд

Това нямаше да бъде реалност без Вас, приятели!

Екипът на Via Déco Ви благодари с най-широката си усмивка за това, че през тази една година не спирахте да избирате нас в търсенето на Вашите нови мебели. За нас е чест!

Бъдете промяната, която искате да видите в света.

— Махатма Ганди

На този ден си пожелаваме единствено ЗДРАВЕ! За Вас и за нас! За да можем да продължим още дълго време да споделяме заедно заедно любовта си към интериорния дизайн и красивите мебели.