Мебелен магазин Via Déco e различният мебелен магазин. Място, на което не просто ще откриете мебели, които нямат аналог на българския пазар. Място, на което продаваме не само мебели, а и даваме възможност за изражение на вдъхновения и таланти.

Истинска съкровищница

Там, където творим чудеса и влагаме цялата си любов в тях. В основата на философията на мебелен магазин Via Déco винаги е стояло личното отношение. Към клиентите, които се превръщат в наши приятели. В начина, по който зареждаме мястото с позитивна енергия. В това, че превръщаме едно пространство в изпълнен с красота и уют мебелен оазис. А сега вече и чрез създаването на мебели, които отразяват желанието ни да предложим на своите клиенти това, което на друго място няма да намерят.

Via Déco Origin – собствената ни марка мебели

Когато говорим за талант, понякога той е абсолютно самороден, изчакващ своето време. А времето на собствената ни марка мебели с марка Via Déco Origin дойде преди няколко месеца. Няколко месеца, в които в работилницата ни кипи усилен труд, в резултат на който можем да се похвалим с не малък асортимент от мека мебел (и не само) за Вашия дом – собствено производство.

Дивани, кресла, табуретки, цели холни гарнитури, бюра и огледала от естествени дървени материали. Марката Via Déco Origin се превърна в нашата кауза да създаваме уют със собствените си ръце и да претворяваме идеите, които се раждат в главите ни. Да рециклираме материали, да работим по устойчив за природата начин и да намаляваме отпадъка, който се изхвърля ежедневно, особено в индустриалния бизнес.

Когато не намираш това, което търсиш, го създаваш

Така започна всичко! Така беше създаден нашият кът за находки в Пловдив. Така беше създадена и собствената ни колекция мебели. В търсене на нови и нестандартни съкровища за домашния Ви интериор, беше трудно да открием онова, което харесва и на нас, за да сме сигурни, че ще се хареса и на Вас.

И така, след месеци на обучение, проба-грешка и огромно търпение, както и не малка доза любов, първата част от нашите творения с марката Via Déco Origin бяха факт.

Основните “виновници” за това са нашите колеги Ицо, Митко и Коцето, които ежедневно и в тотална симбиоза мислят, обсъждат идеи, кроят, шият, претворяват обикновени наглед дървени материали в мебели-уникати. Ицо е човекът-двигател на всичко, което се случва. Вдъхновява, надъхва и подкрепя всяка една идея и начинание, вярвайки в техния успех. И да си признаем, не ни оставя на мира, докато не постигнем крайната си цел.

Митко е този, който стои зад изработката на меката мебел, като постоянно търси идеи и развива таланта си чрез нови модели. От малки табуретки през модулни мебели до дивани, изработени от висококачествени материали.

Коцето от своя страна, освен че вдъхва нов живот на старите мебели, чрез дърводелските си умения, създава буквално от непригодни артикули истински съкровища. Така от една счупена трапезна маса, се появи цяло огледало. А от няколко парчета дърво  – ново и стилно бюро. В това се крие и частица от философията на мебелен магазин Via Déco – да рециклираме материали, да не изхвърляме нищо, а да го претворим и да създадем нещо ново и красиво.

“Да живееш творчески е наистина важно, за да се поддържаш жив. И този начин на живот не означава артистична креативност, въпреки че тя е част от него. Значи да бъдеш себе си, не само да удовлетворяваш желанията на други хора.”

– Мат Грьонинг

Разнообразието е двигателната ни сила

Разнообразието винаги е било важно за нас като хора, които предлагат на клиентите си нестандартност. Затова и собствената ни серия мебели много бързо се разраства. И говорим в сегашно време, защото идеите не стихват и всеки ден от работилницата ни излизат нови и красиви мебели, които Ви очакват в шоурума ни в Пловдив.

  • Малки и не толкова малки табуретки в различни форми, подходящи за всеки интериор
  • Модулна серия мека мебел, която позволява на вдъхновението Ви у дома да се развихри. Мебели, които не просто изглеждат нетипично, но които Ви дават възможност да преобразявате дома си винаги, когато усетите, че имате нужда от промяна, без да харчите пари. Модулната серия Via Déco Origin представлява отделни модули с размери метър на метър, без твърд гръб, чието разположение в дома Ви, остава изцяло на Вашето въображение Свободностоящи, опряни на стена, ъглов или прав диван – модулите с марка Via Déco Origin са истинско бижу, създадено от качествени материали. Дърво, ПДЧ, високоеластична пяна, дамаски със Смарт технология, които са водоустойчиви, почистват се лесно и изглеждат модерно. Всичко това на цени, които нямат аналог!
  • Дивани в различни размери и към момента в три различни дизайна. Отново изработени с качествени материали, които се подбират така, че да задоволят претенциите на клиентите за уют и удобство
  • Кресла – меки, удобни и практични, като част от цяла холна гарнитура или поотделно
  • Бюра от масивно дърво
  • Огледала, направени от рециклирани материали като стара рамка на трапезна маса с ръчноиздялани елементи от орехово дърво върху рамката
  • Холни маси от масивно дърво с епоксидна смола, или мрамор

Голяма част от тези артикули вече са в домовете на новите си собственици, заредени с много позитивна енергия и любов по време на тяхната изработка.

Бъдете промяната, която искате да видите в света.

— Махатма Ганди

И това не е всичко

Всяка от мебелите от собствената ни серия Via Déco Origin може да бъде създадена по Ваш вкус – изберете дамаска, която да отива на интериора Ви, изберете размер, изберете форма. Останалото оставете на нас!

Мебелен магазин Via Déco Origin е различният мебелен магазин

За да се уверите в това е нужно само да ни дойдете на гости. Адресът ни е Марковски път в Пловдив, точно на табелата на града. Кафето е от нас! А дори и доброто настроение, с което неимоверно ще Ви заразим.

Разгледайте и онлайн магазина ни, където ще откриете голяма част от всички съкровища, които предлагаме за Вас.

Очакваме Ви!