Есента, макар и смятана от някои за сезон, бележещ прехода към края на годината, за нас е всъщност само началото! С настъпването на есента екипът на Via Déco с вълнение поема към нови приключения. Блаодарение на Вас, нашите клиенти и приятели, прекрасният ни кът за находки – мебели и аксесоари с уникален стил и характер, расте и се развива.

Какво ново при нас?

Започваме с нещо, което направихме специално за Вас. Сайтът ни www.viadeco.bg e вече с променена визия. Целта е да улесним навигацията Ви из сайта, докато търсите нови мебели за своя дом. 

На началната ни страница ще видите две нови категории – Мебели в наличност и Мебели по каталог. 

В първата категория ще откриете всичките ни налични мебели и аксесоари, които Ви очакват в магазина ни. Както и досега – за всяка стока, която е налична, няма срок за изпълнение на поръчката и няма чакане за доставка. Купувате и получавате веднага – в дома си, след уговорка с Вас, или директно от магазина по всяко време.

Менюто с категориите е изведено да стои постоянно на екрана Ви, с цел лесно да превключвате през различните категории с мебели.

“Всеки път, когато откъснете лист от календара, отваряте място за нови идеи”

– Чарлз Кетеринг

Нови партньори

От септември месец имаме нови партньори в уюта – голяма холандска фирма, представляваща четири от основните брандове за мебели и аксесоари в Западна Европа – Henders & Hazel, Coco Maison, Happy @ Home и XOOON. Като техни партньори в България получаваме от тях отново лимитирана като количество стока. Сред артикулите може да откриете и цели серии с мебели, които се допълват едни други. 

И тъй като смятаме, че нашите клиенти заслужават най-доброто, но също така и разнообразие, съвсем скоро ще стартира и съвместното ни партньорство с един от най-големите мебелни брандове в Испания. В рамките на това партньорство в онлайн магазина ни откриваме цяла нова секция: Мебели по каталог.

 

Какво означава това

Избирайки мебели от тази секция, Вие получавате изключително качество на преференциални цени. Мебелите, които поръчате от каталога, ще пристигат приблизително в рамките на 45 дни от поръчката.

Всеки артикул идва в запечатан кашон в магазина ни, откъдето имате отново две опции за получаване – с доставка до дома Ви или директно от физическия ни магазин на Марковски път в Пловдив.

За да може да се запознаете и лично с бранда – част от мебелите, включени в каталога, ще бъдат налични за закупуване и без чакане при нас. 

Бъдете промяната, която искате да видите в света.

— Махатма Ганди

Заедно можем да бъдем Промяната

Още с отварянето на вратите на нашия магазин, екипът на Via Déco декларира своята философия за устойчив начин на живот и взаимопомощ. В рамките на тези 15 месеца от началото на нашето приключение, се включвахме в редица благотворителни инициативи и стартирахме няколко собствени проекта. 

С развитието на магазина и увеличаването на търсенето на нашите клиенти, имаме и все по-голяма възможност да помагаме на нуждаещи се. 

В последните няколко месеца 1% от оборота на магазина ни беше даряван за каузите на Фондация “Училището на живота”. И до днес продължаваме да събираме парички за едно слънчево момченце от Пловдив, на което помагаме да расте в палави игри.

Включихме се и в дарителските кампании за пострадалите от наводненията село в Карловско, като изпратихме провизии, вода и други необходимости за жителите на населените места.

На 17 септември бяхме част и от инициативата „Нощта на ангелите“, в която се събираха средства за няколко различни кампании.

Желанието ни е, заедно с Вас, да продължаваме да правим добро. Нашето мото са думите на Махатма Ганди: “Бъдете Промяната, която искате да видите в света”. Вярваме, че всеки от нас носи надежда за тази Промяна, а заедно сме още по-силни.

Via Déco наистина е различният мебелен магазин. Нашите клиенти се превръщат в наши приятели и за нас е чест да Ви посрещаме при нас. Благодарим Ви, приятели, че сте част от нашето приключение. И благодарим, че сме част от уюта на Вашите домове!

Очакваме Ви, както винаги, с широки усмивки, ароматно кафе и много интересни мебели и аксесоари, в които обещаваме, ще се влюбите!