От отварянето на мебелен магазин Via Déco философията му е свързана с грижата към околната среда. Разделно събиране на отпадъци, рециклиране, намиране на приложения на неприложими за други хора вещи от всекидневието. Мебелите, които предлагаме, в голямата си част са направени от дървен материал, без да са изсичани безразборно гори за целта. Използвани са естествени материи, които не оставят отпечатък върху околната среда. Като поддръжници на природосъобразния начин на живот, вярваме, че вместо да изхвърлим нещо на боклука, можем да използваме въображението си, за да го претворим, да му вдъхнем нов живот, да сменим предназначението му и да направим така, че то да зарадва нас или някой друг. 

Така се роди идеята на момчетата в магазина, които всекидневно Ви посрещат с широки усмивки, да впрегнат таланта и въображението си в изработка на красиви и практични мебели и аксесоари от остатъчен дървен материал. И не само!

Серията by Via Déco e резултат от желанието ни да творим, да изразяваме себе си и да допълним каталога с находки в нашия магазин, като добавим мебели и аксесоари, които нямат аналог нито на българския мебелен пазар, нито някъде другаде. Мебели, в които е запазен автентичният вид на суровото дърво, с всеки негов мъничък недостатък, който момчетата превръщат в същински ефект, придаващ уникалност и характер.

„Едва ли има по-висше наслаждение от това да се твори."

– Николай Гогол

Всяка мебел и всеки аксесоар от серията by Via Déco са ръчна изработка, във всеки детайл е вложена много любов и старание. Серията by Via Déco е за ценителите на бохо, рустик и индустриалния стил в интериорния дизайн. Нашите мебели и аксесоари придават индивидуалност на помещението, в което изберете да ги приютите. 

Бъдете промяната, която искате да видите в света.

— Махатма Ганди

Заповядайте в магазина ни на Марковски път в Пловдив, за да видите отблизо и да се докоснете до тези красиви творения. Може да разгледате и детайлите на всичките артикули в онлайн магазина ни.

И не забравяйте – бройките са единични! И се изчерпват бързо!