Във философията на Via Déco е залегнало нещо изключително важно, а именно максимата, че заедно сме повече и по-добри. Като собственици на малък бизнес в България знаем какви са трудностите и предизвикателствата пред това да бъдем успешни. И именно заради това подкрепата за други като нас е от първостепенно значение.
От отварянето на магазина ни преди малко повече от 4 месеца досега, срещнахме невероятни хора, творци, които изразяват себе си чрез изкуството да създават мебели и аксесоари за дома, но и не само. Хора, които имат сходни с нашите виждания за живота и света, в който живеем. С тези хора създадохме трайни партньорства в търговски смисъл и още по-трайни приятелства.

В рубриката „Нашите партньори“ ще ви запознаем с всеки от тях поетапно.
Първи са двама невероятни сладури, стоящи зад бранда Home Motiff. Радост и Дидо са млади и вдъхновени хора, мотивирани да създават красота и да причинят усмивки. 

Home Motiff е пресечната точка между модерното и традиционното, където ще откриете интериорен текстил, създаващ уютна домашна атмосфера без значение дали в собствения Ви дом, в офиса или някъде другаде.

Сред аксесоарите на Home Motiff  – килими, възглавници и одеяла, ще откриете различни вариации от използвани техники – от машинно до ръчнопреден текстил за дома, чиято основна линия е опазване на културното наследство в безкрайно красивите Родопи. Мотивите, които са вплетени в килимите, чергите и възглавниците са заимствани именно от традициите в региона. Богатата композиция от различни символи, които имат огромно значение,  носят духа на миналото, претворен в модерни форми, за да красят дома Ви и да го направят по-уютен.

"Бих предпочел да вървя с приятел в тъмното, отколкото сам в светлината"Хенри Келър

— Махатма Ганди

Всички продукти на Home Motiff са смесица от натурални материали като памук, коприна и вълна. А тази година за Коледа, Радост и Дидо предвиждат да допълнят своят каталог с продукти с уникални коледни украси, зад които също ще откриете много символика.

Красивите изделия на Home Motiff може да откриете в техния сайт, но също така може да разгледате богатия избор, с който разполагаме във Via Décо като единственото физическо място, на което може да откриете Home Motiff. Посетете ни и се убедете сами в красотата и уюта, с който зареждат техните творения.

Бъдете промяната, която искате да видите в света.

— Махатма Ганди