екипът на мебелен магазин via deco в пловдив

Мебелите, които предлагаме в мебелен в магазин Via Déco, са нови, return ware или такива, които имат леки дефекти, които ние превръщаме с много любов и старание в ефекти. Ние рециклираме, реставрираме и предлагаме мебели с качество, което си струва! Пазарувайки в мебелен магазин Via Déco, вие си подарявате естествен уют и неподражаем характер на дома си.

В онлайн магазина ни предлагаме и мебели по каталог с над 500 артикула по поръчка от някои от най-реномираните европейски брандове за характерни мебели като CHEHOMA от Белгия и Giner Y Colomer от Испания, чиито мебели от масивно дърво и други естествени материали са разпознаваеми с уникалните си дизайни.

Ние имаме вдъхновение и желание за много повече…

В магазина ни, от над 450 квадратни метра, има специално място, което екипът ни нарича творческата работилница. Там се “раждат” уникалните ни дивани, кресла и табуретки с марката Via Déco Origin, дело на сръчните ръце на Митко. Неговото желание да предлагаме избор от мека мебел по размери и предпочитания на клиентите ни, доведе до месеци на обучение и упорити тренировки, за да може днес да се похвалим с  различни дизайни на дивани, пуфове, табуретки и модулни серии, които може да поръчате с размери и дамаска по ваш избор. Изработени с много любов, неговите мебели вече откриха място в много домове.

Ицо е човекът, чието вдъхновение буквално извира под формата на най-различни творения – от стенни пана до цели барове. Визията, която той предава чрез своята артистичност на всичко, което преобрази, кореспондира с вярата му за вътрешните процеси във всеки човек, които намират своята изява по най-различни начини. Негова е заслугата, прекрачвайки прага на мебелен магазин Via Déco, да се потопите в една спокойна атмосфера, от която си тръгвате по-леки и по-вдъхновени.

Гери е като нежен полъх, който чрез вроденото си усещане за детайл и талант за претворяване на пространствата, създава невероятен уют. Нейна е и идеята мебелен магазин Via Déco да предлага услугата 

Coaching Deco – помощ при декориране на личното ви пространство

Ако имате затруднения при избора и съчетанието на подходящите мебели и аксесоари, именно Гери е човекът, който ще ви помогне да откриете точния баланс.

А за да достигнем до вас, Мери е тази, която изобразява буквално чрез снимки, видеа и думи магията, която се случва ежедневно в магазина ни. И не на последно място стопанисва онлайн магазина ни, оформяйки неговата визия.

обла холна маса дърво масив мебел

Ние не спираме до тук...

Към тази палитра от предложения за Вашия интериор, внасяме и щипка екзотика от Изтока, предлагайки Ви аксесоари и декорация за дома от Индия, Виетнам, Индонезия и други краища на света.

Гамата от аксесоари за дома се допълва от произведени в България уникални творения със закачливи детайли за още повече топлина и уют в дома Ви. Нашата философия е свързана с устойчивия начин на живот и вярваме, че с малки стъпки всеки от нас може да бъде голямата Промяна, от която светът има нужда.

Вдъхновение, мотивация, добро настроение, приятели, красиви мебели на достъпни цени – във Via Déco всеки открива нещо за себе си и за дома си, дори и да не го търси!

При нас ще намерите и необичайни екопродукти, като восъчни кърпи, твърди био шампоани без пластмасова опаковка и други zero waste предложения, които да Ви помогнат в израстването към един нов, природосъобразен начин на живот.

Нашата философия е свързана с устойчивия начин на живот и вярваме, че с малки стъпки всеки от нас може да бъде голямата Промяна, от която светът има нужда в момента.

Във Via Déco  обръщаме внимание и на различни благотворителни инициативи всеки месец. Когато пазарувате при нас, Вие давате и от себе си за различни каузи, защото 1%  от месечния ни оборот даряваме на нуждаещи се!
През 2022 година за първи, и не за последен път, се включихме в инициативата Нощта на ангелите. Събрахме и занесохме необходими провизии, вода и препарати за пострадалите от наводненията в Карловско села. И от повече от година помагаме за лечението на един храбър малък герой с царственото име Ивайло, който преминава през различни процедури, които да му позволяват да изживее щастливо и палаво детство. 

Заедно с Фондация „Училището на живота“ участваме и в други инициативи, като превърнахме част от магазина ни в кът за четене и размяна на книги.

Днес мебелен магазин Via Déco представлява едно много различно пространство не само за мебели и аксесоари за дома ви, а и за споделяне на идеи, креативни решения, интуитивно изкуство и много повече…

В това се убеждава всеки наш клиент, който влиза в шоурума ни в търсене на обзавеждане, защото нашите клиенти стават наши приятели.

Заповядайте и Вие! Кафето е от нас.