Via Déco е различният мебелен магазин. При нас ще откриете истински находки – лимитирани бройки на мебели-уникати от Франция, Холандия и Испания и други страни от света. Те са налични веднага и не се налага да чакате за производство и доставка. Мебелите, които Ви предлагаме, са нови и  return ware, както и такива, които имат малки дефекти, които ние превръщаме, влагайки много любов, в ефект.

мебелен магазин в пловдив

В допълнение, вече предлагаме и мебели по каталог, които поръчвате спрямо Вашите вкус и предпочитания. Работим с водещи европейски брандове, които са еталон за качество и естетика. При поръчка от каталога има срок за доставка, а мебелите пристигат при Вас неразопаковани и с инструкции за сглобяване.

Ние не спираме до тук...

Към тази палитра от предложения за Вашия интериор, внасяме и щипка екзотика от Изтока, предлагайки Ви аксесоари и декорация за дома от Индия, Виетнам, Индонезия и други краища на света.

 

Гамата от аксесоари за дома се допълва от произведени в България уникални творения със закачливи детайли за още повече топлина и уют в дома Ви.

При нас ще намерите и необичайни екопродукти, като восъчни кърпи, твърди био шампоани без пластмасова опаковка и други zero waste предложения, които да Ви помогнат в израстването към един нов, природосъобразен начин на живот.

Нашата философия е свързана с устойчивия начин на живот и вярваме, че с малки стъпки всеки от нас може да бъде голямата Промяна, от която светът има нужда в момента.

Във Via Déco  обръщаме внимание и на различни благотворителни инициативи всеки месец. Когато пазарувате при нас, Вие давате и от себе си за различни каузи, защото 1%  от месечния ни оборот даряваме на нуждаещи се!
През 2022 година за първи, и не за последен път, се включихме в инициативата Нощта на ангелите. Събрахме и занесохме необходими провизии, вода и препарати за пострадалите от наводненията в Карловско села. И от повече от година помагаме за лечението на един храбър малък герой с царственото име Ивайло, който преминава през различни процедури, които да му позволяват да изживее щастливо и палаво детство. 

Заедно с Фондация „Училището на живота“ участваме и в други инициативи, като превърнахме част от магазина ни в кът за четене и размяна на книги.

Вдъхновение, мотивация, добро настроение, приятели, красиви мебели на достъпни цени – във Via Déco всеки открива нещо за себе си и за дома си, дори и да не го търси!

Във Via Déco Вие влизате като клиенти, но излизате като ПРИЯТЕЛИ!
Елате в нашия кът за находки и се убедете сами!
Кафето е от нас.

ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ